FruGrip

Mitt liv och min vardag i ord och bilder!

Ladies Spa!

Kategori: Allmänt

Har haft en helt underbar kväll. Bara kvinnor, de enda männen som fanns på spat var hovmästaren och så 2 kockar. Mycket god mat, vackert väder och helt soft. Det ska sparas pengar nu så vi kan åka dig fler gånger för det är vi SÅ värda. GUDOLIGT ställe. Så ni som kan ÅK MED EN GÅNG!!

Här kommer lite bilder!





Underbar efterrätt på fredagskvällen!!
















Vi har bara bubblat, varit ute och solat, provade även bubbelpool ute med massage bubblor, helt GÖTT! Vi var tydligen 70 kvinnor där i helgen. Helt PERFA!! Vill åka tillbaka dit SNART!!!

Nu njuter vi av strålande sol på altanen och igår hade vi liten grillafton med goa vänner. Helgen kunde inte avslutas bättre. SÅ DET SÅ!!!





KRAM CISSI

Fredagsbilden

Kategori: Allmänt

Denna togs igår men jag tyckte Linus var så duktig och satt så stilla så detta får bli veckans fredagsbild.



Inte alla som får hem frisören. Men det får vi! LYX i vardagen måste man ha ibland :-)

Idag ska jag och kära Mie iväg på en liten mini semester! Vi ska på Ladies Spa på Sandviks Gård. Ska bli så härligt att få koppla av en stund från vardags livet!!

Kolla in deras hemsida genom att klicka på bilden och NJUT lite :-)



Vad ska ni göra i helgen kära läsare?

KRAM CISSI

Idag

Kategori: Allmänt

Blev det en konstig dag. Var så slut igår kväll så vi gick och lade oss redan kl 22. Jag vaknade halv 4 när Linus kom och lade sig hos mig och kunde INTE somna om så när jag hörde Pelles väckarklocka ringa 4:20 gick jag upp. Har vilat lite nu på för middagen men innan tog jag en promenad till Viberga helt själv. Jag kan lova att det hör till ovanligheterna :-)

Idag blir det lugnt annars. Snart är det dags att hämta sötungen på dagis!



Linus och hans älskade bror Oscar taget Juni förra året :-)

KRAM CISSI

Tangentbordsträning

Kategori: Allmänt

Är roligt!

Typing Test

Besök Skrivprovet och testa!

 

KRAM CISSI

En liten blogglista

Kategori: Allmänt

Hittade listan här!

Tre saker som jag alltid har i kylen:
1. Saft
2. Smör
3. Ketchup

Tre saker jag alltid har i frysen:
1. Köttfärs
2. Bacon
3. Falukorv

Tre saker jag alltid har i skafferiet:
1. Pasta
2. Kaffe
3. Bröd

Tre kryddor jag alltid har hemma:
1. Salt
2. Svartpeppar
3. Grillkrydda

Tre livsmedel jag använder varje dag:
1. Smör
2. Bröd
3. Kaffe

Mina tre favoritgrejer i köket:
1. Kaffemaskinen (bra att ha när man ensam är kaffesugen)
2. Mikron
3. Diskmaskinen

Tre saker som inte får komma in i mitt kök:
Ja det var en väldans bra fråga! Nästa tack :)

 

KRAM CISSI

Lite piggare

Kategori: Allmänt

Är jag idag nu på morgonen. Känns skönt att inte vara en zombie längre. Kanske berodde det på popcornen jag åt i går kväll? Ibland måste man unna sig. Speciellt när man har det där roliga som inte är så roligt!

Vaknade av skogshuggare....Skogen bredvid oss måste skövlas. Helt igenvuxen och det blir nog skitfint när de är klara men fan inget kul att höra på morgonen haha. Bara lära sig leva med



Vad ska du göra idag? Här blir det lugnt. Är fint väder här så jag sitter nog på altanen och läser lite.

KRAM CISSI

Trött måndag

Kategori: Allmänt

Usch så jag är trött. Linus bråkade i natt sen kunde jag inte somna om. Blir en rolig vecka med Pelle som åker till jobbet halv 5 på morgonen. Känns som ingen vidare bra start. Det bästa är att jag har ändå lyckats skriva lite på boken. Känns kul.

Nu ska jag dra något gammalt över mig.



Bilden lånad från goole.

KRAM CISSI

Lugnet har lagt sig

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit riktigt duktiga. Städat, tvättat, dammat, svabbat och gjort lägenheten fin. Det kändes super bra. Familjen Larsson kom och hälsade på. Alla barnen utom 2 var med. 4 stycken plus att hon har en på väg till. 7 barn är MÅNGA barn :-) Att man orkar :-) Trevligt var det i alla fall. Fick gosa med minstingen som är 7 månader och mest glad hela tiden *ler*....



Ursäkta den dåliga bildkvalitén men provade facebook kameran som följde med när jag uppdaterade face på mobilen. VÄRDELÖS!!

Haft en bra dag men inte hunnit med promenad fast jag städade ju i ett par timmar och det förlorar man kalorier på med.
Nu väntas Big Brother Live sen blir det säng och sova.

GOD NATT gott folk.

KRAM CISSI

Regn söndag

Kategori: Allmänt

Idag är det söndag. Regn här trots en fin lördagskväll. När ska det bli sol egentligen? Idag åker Linus nappflaskor bort. Han är 4 år så nu jäklar ska han inte få dricka välling eller saft i nappflaska längre. Det är bara att bestämma sig. Ids inte bråka med honom med. Nya förändringar på g. Jag har låtit honom dricka välling så här länge för han är mjölkallergiker. I hans välling ENAGO finns extra med kalk så därför har han fått dricka. Men nu är det bara mysigt tycker han och visst kan man mysa på andra sätt än med en vällingflaska.





Annars blir det nog lite städ idag. Går inga promenader om det regnar så då får städningen stå för motionen.

KRAM CISSI

Kvällspromenad

Kategori: VIKT

Efter middagen tog jag mig en stavgångs promenad. Pelle, Sandra och Linus gick ut och åkte sparkcykel. Oscar hade redan varit ute idag med både Linus och själv så han satte sig och datanerdade lite. HAHA. Men det blev en 20 minuters promenix idag ialla fall. Bättre än ingen promenad alls anser jag. Har hittat en bra app som heter EndoMondo som räknar hur länge man gått mm. Roligt roligt. Mer promenader kommer det att bli. Allt för att må bättre och förhoppningsvis bli lite smalare.

KRAM PÅ ER ALLA DÄR UTE!

Öppet hus

Kategori: GRIPTRADITIONER

Idag var det öppet hus på Oscars skola. Grosvads skolan i Finspång. Oscar gick till skolan vid halv 9 idag och vi vaknade ovanligt sent idag och åkte dit vid halv elva. Roligt att se. Han hade syslöjd. Gör en t-tröja som inte hann att bli klar tyvärr. När lektionen nästan var slut gick BRANDLARMET! Alla fick lite smått panik. JISSES vad det tjöt om larmet. Vi fick gå till samlingsplatsen som dock inte många fattade var den var. På vägen hörde jag några elever: Äh, vi skiter i det här och drar hem!!! Asså herre gud. OM det hade varit på riktigt hade jag om jag hade varit lärare blivit riktigt orolig. Man kan ju inte bara dra hem när det börjar brinna! Kändes som det var meningen att brandlarmet skulle gå just idag så föräldrar fick se hur det skulle gå till men väldigt dåligt gjort tycker jag. Alla hade tydligen inte ens hört brandlarmet. JISSES! Men trevligt var det att få se Oscars skola igen. Linus frågade efter 20 min när får vi gå hem?? Hihi :-) Nu blir det en soft städar lördag i lugnets tecken.





PELLE FICK SINA SVETSLICENSER!!!!!

Ha en trevlig lördag alla!

KRAM CISSI

Shopping med sting!

Kategori: Allmänt

Haha jag ville egentligen inte följa med och handla idag men Pelle tvingade med mig. Vi åkte till Netto för Oscar tyckte de hade billigare godis där. Vi gick och strosade och jag hittade dessa retro foppisar :-)



Hehe. Alltid retar de någon och jag älskar foppizar :)
Väl framme vid kassan med diverse fredagsmys och allt möjligt kuligt så skulle Pelle betala. INGET betalkort i plånkan! Det hade jag använt vid datorn....PIIIINSAMT! Pelle fick ta bilen hem igen och hämta kortet. Jag och barnen fick stå kvar vid varorna. HÄNDER SÅNT??? Inte om man hade haft kontanter.....Mohahaha....

SKIT HÄNDER! :) Bara leee och gå vidare....

KRAM CISSI

Hihihi

Kategori: BOKTIPS

Den här veckan har jag vunnit 2 stycken böcker. Ibland så lönar det sig att va med i tävlingar. Den ena var en utlottning på en blogg boken jag vann hette "Tjära stadsministern" Brev från barn till Göran Person. Rolig läsning och ändå tragisk det är en massa brev om önskningar från barn till ministern.



Den andra längtar jag efter som bara den. www.barnensbokklubb.se hade tävlingen haha, det är ju faktiskt en ungdomsbok men jag tyckte cirkeln som är den första i serien är kanon. Eld är boken jag vann.



Jag som aldrig vinner något vann 2 stycken böcker på en och samma vecka!! JIPPI till mig!!
(Klickar du på böckerna kommer du till bokus.com)

KRAM CISSI

Fredagsbilden

Kategori: FREDAGSBILDEN

Får jag lov att bjuda er alla på en underbart härlig liten fredags bild!

 

 

KRAM CISSI

Eld tävling

Kategori: Allmänt

Och när jag googlade på uppföljaren hittar jag en tävling! Där man kan vinna ELD boken!! Vore inte det perfekt??
HIHI

http://vadvilljagtjuva.blogspot.se/2012/04/tavling-vinn-eld-eller-annan-valfri-bok.html

KRAM CISSI

Cirkeln av Mats Strandberg och Sara Bergmark - Elfgren

Kategori: Allmänt

En riktigt ruskigt bra ungdomsbok som jag inte kunde sluta läsa. Jättespännande och det enda negativa är väl att den kanske påminner lite om allas vår Harry Potter men trots det tycker jag den är super bra faktiskt!



Från bokens baksida:
Engelsfors. Vackert namn, risig stad. Omgiven av djupa skogar där människor ofta går vilse och försvinner. Höstterminen har just börjat när en elev hittas död på en av gymnasieskolans toaletter. Alla förmodar att det var ett självmord. Alla utom de som vet sanningen.
En natt då månen färgats mystiskt röd förs sex tonårstjejer till den nedlagda folkparken. De har inget gemensamt. De vet inte hur de kommit dit eller varför de är där, men utan varandra kommer de inte att överleva.

Såg även att det fanns en uppföljare och ska se om den går att låna som ebok då ska jag göra det på stubinen!!

KRAM CISSI

Härliga lördag!!

Kategori: Allmänt

Idag sken solen och det var härligt varmt ute kändes det som. Jag valde att sitta ute och läsa nästan hela dagen, känner mig nu så här härligt trött i hela kroppen och kommer sova superduper gott i natt! Pelle passade på och åka och fiska. En god Gös kom han med hem men en stor Gädda fick han på 6.4 kilo! Monster. Men den släppte han i igen. Gösen blir frulle här i morgon. Sandra och Linus var ute och åkte sparkcykel och hade roligt. Oscar är genom förskyld så han snorar och hostar stackarn. Hoppas han blir bättre tills skolan på måndag.

Dagen och kvällen avslutades med grillning. Här kommer lite bilder.







Vad har ni kära läsare gjort idag då?

Nu blir det strax sängen för lite läsning i boken jag fick av en kär vän: Att skriva av Stephen King. Har hunnit halv vägs redan. Den är superduper bra den också!

GOD NATT och KRAM från Cissi

Fredag den 13onde

Kategori: Allmänt

Är det idag! Är ni något skrockfulla där ute?
Jag lägger inga nycklar på bänkar eller bord, tviar när en svart katt går över gatan, går inte på a brunnar och inte under en stege. Idag är ingen rolig dag. Vaknade av att grabbarna bus skrek och gapade. Inget roligt att vakna till.
Pelle är och avgör sin license idag. HÅLLER TUMMEN!!







Bilden lånad på google.

KRAM CISSI

Klädd och

Kategori: Allmänt

Redo för dagis :-)



KRAM CISSI

Okej

Kategori: Allmänt

Då har jag skapa en ny blogg igen...Kan aldrig bestämma mig vilken bloggportal som är bäst. Men jag kommer alltid tillbaka till blogg.se hur jag än provar och testar mig fram. Och om jag kommer skriva oftare det får tiden utvisa. Jag vill gärna ha en blogg som jag gillar och återkomma till och blogg.se återkommer jag ju till :-)

Idag är det torsdag. Pelle är i Eksjö och avlägger svetsprov.
Linus ska till dagis.
Sandra har kommit hem från mormor nu på morgonen.
Oscar har sovit gott under natten.

Vad vill ni läsare läsa om i min blogg då???

KRAM CISSI