FruGrip

Mitt liv och min vardag i ord och bilder!

Modershjärtat av Katerina Janouch

Kategori: Allmänt

Är del 5 i serien om barnmorskan Cecilia Lund. Den här kunde jag inte släppa. En mycket bra sammanflätad historia som fängslade mig något enormt. Hade svårt att släppa boken och ville inte gärna att den skulle ta slut och jag hoppas verkligen del 6 kommer med!

 
 
Från bokens baksida:
En allvarlig olyckshändelse drabbar Cecilia Lunds familj. Mormor Sonja blir påkörd utanför sitt hem och lämnas liggande ensam på gatan. Cecilia och systrarna Susanna och Maria turas om att vaka vid hennes sida på sjukhuset tillsammans med sin mor Christina. De är alla utom sig av oro. Vem kan vara så hjärtlös och feg och köra på en gammal kvinna?
    Sakta kryper den oväntade sanningen fram: ett brott som varit fördolt i decennier är på väg att uppdagas och de få vittnen som kan berätta om det som hände måste tystas till varje pris. Och den sista av dem är Sonja....
 
Samtidigt försöker Cecilia hitta balansen mellan sitt arbete som barnmorska och livet som mamma och hustru. Den nya familjemedlemmen skapar oro i rutinerna för såväl syskon som resten av släkten. Cecilia känner sig splittrad i sin nya tillvaro som fembarnsmor och hin ställs även inför starka känslomässiga utmaningar. För kärleken minskar inte när livet förändras. Den ändrar bara karaktär. Men vad händer när modershjärtat hotar att sprängas i tusen bitar?
 
5 av 5 gripar!! Klart läsvärd!!

Kommentarer

 • DIYS säger:

  Höstens färg är ju vinrött, tycker du att det är snyggt? Kommer du att använda vinröda plagg i år? :) <3

  2012-09-19 | 13:27:24
  Bloggadress: http://diys.blogg.se
 • Johanna Retrolover Alm säger:

  Hej! Tack för tips! Du har tävlat hos mig förut, så jag ville bara tipsa att jag har en ny tävling där du kan vinna ett grymt pris från RetroRocket: http://retrolover.blogg.se/2012/september/vinn-presentkort-fran-retrorocket.html

  2012-10-05 | 09:02:53
  Bloggadress: http://retrolover.blogg.se/

Kommentera inlägget här: